Νέα

TΕΣΣΕΡΑ IF DESING AWARDS ΓΙΑ ΤΑ XPERIA™ SMARTPHONES

H Sony Ericsson ανακοίνωσε ότι έλαβε τέσσερα iF Design Awards για τα προϊόντα της στην κατηγορία των τηλεπικοινωνιών. Το Xperia active απέσπασε το υψηλότερο επίπεδο αναγνώρισης, το χρυσό βραβείο. Τα κριτήρια αξιολόγησης της επιτροπής iF Design Awards είναι: η σχεδιαστική ποιότητα και τελειότητα, η επιλογή των υλικών που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και η λειτουργικότητα. Η τελετή έλαβε μέρος στο Μόναχο της Γερμανίας, στις 9 Φεβρουαρίου 2012.
 
“Το Xperia active smartphone αντανακλά την δέσμευση μας να προσφέρουμε κινητά με εκπληκτικό design για τους «active» καταναλωτές” δήλωσε η Jeanna Kimbr, Διευθύντρια στον τομέα του δημιουργικού σχεδιασμού προϊόντων της Sony Ericsson. “Το Design για εμάς αποτελούσε πάντα τον ακρογωνιαίο λίθο για να προσεγγίζουμε την καινοτομία και έχοντας αυτό ως βάση θα συνεχίσουμε να χτίζουμε προς αυτή την κατεύθυνση με επιτυχία και για την νέα σχεδιαστική εικόνα που παρουσιάστηκε ως μέρος του portfolio 2012.”

Ξεχωριστή χρυσή αναγνώριση για το Xperia active

Tο χρυσό βραβείο των iF Design Awards αποτελεί την κορυφαία αναγνώριση των καλύτερων designs στη βιομηχανία των τηλεπικοινωνιών. Το Xperia active διαθέτει οθόνη αφής  ανθεκτική σε φθορές. Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει την οθόνη με βρεγμένα δάχτυλα ή και κάτω από συνθήκες υψηλού φωτισμού.

“Συγχαίρουμε θερμά τη Sony Ericsson για το πρώτο της χρυσό βραβείο από το iF.
Το Xperia active είναι ένα πολύ λειτουργικό smartphone με πολύ κομψό design. Ειδικότερα για τους αθλητικούς χρήστες, αποτελεί την Νο1 επιλογή καθώς η αντίσταση του στο νερό και την σκόνη το κάνουν ένα πολύ ξεχωριστό gadget – ο απόλυτος συνδυασμός λειτουργικότητας και κομψότητας ,” δήλωσε ο  Ralph Wiegmann, Γενικός Διευθυντής του iF International Forum Design GmbH στο Ανόβερο.

Η Sony Ericsson επέλεξε προσεκτικά τα υλικά για το Xperia active για να εξασφαλίσει όχι μόνο την καλύτερη αισθητική αλλά και τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν: ανθεκτικό, βιώσιμο και λειτουργικό. Το ανθεκτικό του πλαίσιο προστατεύει την οθόνη και μεταμορφώνει την αίσθηση του Xperia active σε χρηστική κομψότητα. 

Τα  βραβευμένα  designs

Τα βραβεία  iF αναγνώρισαν την ευρύτερη σειρά προϊόντων της Sony Ericsson και βράβευσαν το design των:  Xperia ray, Xperia mini pro και Mix Walkman. Tο εύρος των βραβείων αναδεικνύει την δέσμευση της εταιρίας να δημιουργεί smartphones με υπέροχο design δια μέσω του portfolio χωρίς να υστερούν σε λειτουργικότητα.
•  Το Xperia ray προσφέρει λεπτό και δυναμικό σχήμα που μπορεί να χωρέσει τέλεια στην παλάμη του καταναλωτή. Οι πλευρές από αλουμίνιο δίνουν στο προϊόν, αρτιότητα στην έκφραση και άψογη εμπειρία αφής.
• Η δυνατότητα αλλαγής χρώματος στο περίβλημα του Mix Walkman επιτρέπει στους καταναλωτές να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει περισσότερο. Η μπροστινή λιτή επιφάνεια σε συνδυασμό με την ελαφριά  καμπυλότητα της πίσω πλευράς δημιουργεί ένα προϊόν με μία ξεχωριστή ιδιαιτερότητα. 
• Το Xperia mini pro με το QWERTY πληκτρολόγιο που διαθέτει, δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να πληκτρολογήσει γρήγορα. Τέλος, ο συνδυασμός των χρωμάτων με την μεταλλική επιφάνεια δημιουργούν ένα κομψό, φρέσκο και δυναμικό look.

Το βραβείο σχεδιασμού iF θεωρείται ως παραδοσιακό και έγκυρο σήμα υπεροχής στο χώρο του design.