Νέα στρατηγική συνεργασία για την Teleunicom με τη Huawei

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία της Teleunicom Cyprus και της Huawei στη διανομή των Huawei smartphones και αξεσουάρ τεχνολογίας στο δίκτυο πελατών της Teleunicom στην Κυπριακή αγορά, η συνεργασία των εταιρειών επεκτείνεται και στην Ελληνική αγορά. Η Teleunicom αναλαμβάνει τη διανομή των κορυφαίων προϊόντων της Huawei, smartphones, την πλήρη γκάμα των αξεσουάρ και των tablet, στο δίκτυο πελατών της, δηλαδή σε όλες τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου των τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας στην Ελλάδα.

Στόχος της συνεργασίας, για την Teleunicom, είναι η περαιτέρω ισχυροποίηση της θέσης της εταιρείας στην Ελληνική αγορά, καθώς η Huawei είναι ένα κορυφαίο όνομα στον χώρο της τεχνολογίας και η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Παράλληλα, για την Huawei η συνεργασία αυτή θα ενδυναμώσει την στρατηγική τοποθέτηση των προϊόντων της σε όλες τις γνωστές αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα καθώς και στις εταιρείες τηλεπικοινωνιών, που αποτελούν το δίκτυο διανομής που διαχειρίζεται η Teleunicom.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της TeleUnicom κος Σταύρος Ποντίκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Huawei είναι ένας τεχνολογικός γίγαντας που έχει κατακτήσει πολύ γρήγορα την παγκόσμια αγορά και φυσικά και την Ελληνική. Η επέκταση των δραστηριοτήτων της Teleunicom, σε μια αγορά που συνεχώς συρρικνώνεται, αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη της προσπάθειας και της πολύ σπουδαίας δουλειάς που γίνεται από όλη την ομάδα, καθώς και των σχέσεων εμπιστοσύνης και συνεργασίας που έχουν χτιστεί εδώ και είκοσι χρόνια με τους συνεργάτες και πελάτες μας. Ευχαριστούμε το νέο μας συνεργάτη για την εμπιστοσύνη και δεσμευόμαστε στο να οδηγήσουμε μαζί του τα κορυφαία προϊόντα Huawei στην κορυφή».

Σχετικά με την TeleUnicom

Η TeleUnicom από το ξεκίνημά της δραστηριοποιείται στην διανομή προϊόντων κινητής τηλεφωνίας. Η μακροχρόνια εμπειρία της στην αγορά τηλεπικοινωνιών & τεχνολογίας, η εμπορική και τεχνολογική εξειδίκευση των στελεχών της καθώς και το υψηλό επίπεδο υποστήριξης των συνεργατών της έχουν ξεχωρίσει την εταιρεία, με αποτέλεσμα να την εμπιστεύονται και να συνεργάζονται μαζί της όλες οι κορυφαίες εταιρείες του κλάδου των τηλεπικοινωνιών καθώς και όλες οι γνωστές αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα.

Σχετικά με τη Huawei

Η Huawei είναι κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής τεχνολογικών λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT). Στόχος της είναι να φτιάξει έναν καλύτερα συνδεδεμένο κόσμο, δρώντας ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, καινοτόμος ηγέτης για την κοινωνία της πληροφορίας και συνεργάτης στην βιομηχανία. Με πελατοκεντρική καινοτομία και ισχυρές συνεργασίες, η Huawei έχει καθιερώσει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο ICT λύσεων που προσφέρουν στους καταναλωτές το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους τομείς των τηλεπικοινωνιακών δικτύων, των συσκευών και του cloud computing. Οι 170.000 υπάλληλοι που απασχολεί η Huawei σε όλον τον κόσμο, είναι αφοσιωμένοι στη δημιουργία της μέγιστης αξίας για τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, εταιρείες και καταναλωτές. Οι καινοτόμες ICT λύσεις, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Huawei διατίθενται σε περισσότερες από 170 χώρες εξυπηρετώντας πάνω από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού. Με έτος ίδρυσης το 1987, η Huawei είναι μια ιδιωτική εταιρεία που ανήκει εξολοκλήρου στους υπαλλήλους της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Huawei Consumer Business Group επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο της Huawei στη διεύθυνση: http://consumer.huawei.com/gr