Νέα Στρατηγική Συνεργασία μεταξύ των TELEUNICOM Cyprus και HUAWEI

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεχούς ανάπτυξης της TELEUNICOM Cyprus, η εταιρεία επεκτείνει τη δραστηριότητα της διανομής επώνυμων προϊόντων τεχνολογίας και αναλαμβάνει την διανομή των smartphones και αξεσουάρ τεχνολογίας της HUAWEI στο δίκτυο των πελατών της στην Κυπριακή αγορά.

Στόχος της συνεργασίας, για την TeleUnicom, είναι η ισχυροποίηση της θέσης της εταιρείας στην Κυπριακή αγορά καθώς η Huawei είναι ένα κορυφαίο όνομα στον χώρο της τεχνολογίας και η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Παράλληλα, για την Huawei η συνεργασία αυτή θα ενδυναμώσει την στρατηγική τοποθέτηση των προϊόντων της στο δίκτυο συνεργατών της TeleUnicom στην Κύπρο καθώς και την πλήρη υποστήριξη του δικτύου διανομής που διαχειρίζεται η εταιρεία.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της TeleUnicom κος Σταύρος Ποντίκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η HUAWEI είναι ένας τεχνολογικός γίγαντας που έχει κατακτήσει πολύ γρήγορα την παγκόσμια αγορά. Η συνεργασία αυτή μας τιμά και έρχεται ως επιστέγασμα της προσπάθειας και της πολύ σπουδαίας δουλειάς που γίνεται από πλευράς μας στις αγορές που δραστηριοποιούμαστε. Ευχαριστούμε το νέο μας συνεργάτη για την εμπιστοσύνη και δεσμευόμαστε να εξασφαλίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην αγορά της Κύπρου».

Σχετικά με την TeleUnicom

Η TeleUnicom Cyprus από το ξεκίνημά της δραστηριοποιείται στην διανομή προϊόντων κινητής τηλεφωνίας. Η μακροχρόνια εμπειρία της στην αγορά τηλεπικοινωνιών & τεχνολογίας, η εμπορική και τεχνολογική εξειδίκευση των στελεχών της καθώς και το υψηλό επίπεδο υποστήριξης των συνεργατών της έχουν ξεχωρίσει την εταιρεία, με αποτέλεσμα να την εμπιστεύονται και να συνεργάζονται μαζί της όλες οι κορυφαίες εταιρείες του κλάδου των τηλεπικοινωνιών καθώς και όλες οι γνωστές αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Κύπρο.

Σχετικά με τη Huawei

Η Huawei είναι κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής τεχνολογικών λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT). Στόχος της είναι να φτιάξει έναν καλύτερα συνδεδεμένο κόσμο, δρώντας ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, καινοτόμος ηγέτης για την κοινωνία της πληροφορίας και συνεργάτης στην βιομηχανία. Με πελατοκεντρική καινοτομία και ισχυρές συνεργασίες, η Huawei έχει καθιερώσει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο ICT λύσεων που προσφέρουν στους καταναλωτές το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους τομείς των τηλεπικοινωνιακών δικτύων, των συσκευών και του cloud computing. Οι 170.000 υπάλληλοι που απασχολεί η Huawei σε όλον τον κόσμο, είναι αφοσιωμένοι στη δημιουργία της μέγιστης αξίας για τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, εταιρείες και καταναλωτές. Οι καινοτόμες ICT λύσεις, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Huawei διατίθενται σε περισσότερες από 170 χώρες εξυπηρετώντας πάνω από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού. Με έτος ίδρυσης το 1987, η Huawei είναι μια ιδιωτική εταιρεία που ανήκει εξολοκλήρου στους υπαλλήλους της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Huawei Consumer Business Group επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο της Huawei στη διεύθυνση: http://consumer.huawei.com/gr