SONY SMARTWATCH 2 – TO ΠΡΩΤΟ SMARTWATCH ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ NFC*

 Το Sony Smartwatch 2 είναι μια δεύτερη οθόνη για το Android smartphone σας, το οποίο όχι μόνο βελτιώνει τις λειτουργίες του τηλεφώνου, αλλά ταυτόχρονα προσφέρει και μοναδικά νέα πλεονεκτήματα. Ένας μοναδικός συνδυασμός σχεδιασμού και δυνατοτήτων με κομψό design, αποτελεί ταυτόχρονα ένα ρολόι πολλαπλών δυνατοτήτων, μια συσκευή ειδοποιήσεων με  περιβάλλον Android και απομακρυσμένο έλεγχο για το τηλέφωνό σας.

Η ‘’ανοιχτή’’ φιλοσοφία του Android
Η επεκτασιμότητα των εφαρμογών είναι βασικό χαρακτηριστικό του Sony SmartWatch 2. Μπορείτε να το διαμορφώσετε, με περισσότερες εφαρμογές από κάθε άλλο smartwatch* για να καλύψει πλήρως όλες σας τις ανάγκες, είτε είστε στο δρόμο, είτε σε κάποιο meeting ή στο σπίτι.  

Κατεβάστε μια σειρά από εφαρμογές του SmartWatch και ζήστε την εμπειρία των μοναδικών δυνατοτήτων του – πολλές από τις οποίες μπορείτε να τις απολαύσετε ακόμα και χωρίς να αγγίξετε το τηλέφωνό σας:

 • Χειριστείτε τις κλήσεις σας με ένα απλό άγγιγμα στον καρπό σας
 • Τραβήξτε μία φωτογραφία από το SmartWatch, χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή smart camera
 • Χειριστείτε τις παρουσιάσεις σας από μακρυά χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Presentation Pal
 • Βγήκατε για τρέξιμο ή βόλτα με το ποδήλατο; Επιλέξτε μια εφαρμογή χαρτών για το SmartWatch ώστε να ελέγξετε τη διαδρομή με μια γρήγορη ματιά στον καρπό σας
 • Μπορείτε να διαβάσετε τα κατεβασμένα mail σας όταν το SmartWatch δεν είναι συνδεδεμένο στο τηλέφωνό σας
 • Χρησιμοποιήστε lifestyle εφαρμογές όπως το Runtastic για να παρακολουθήσετε την φυσική σας κατάσταση στο δρόμο
 • Αλλάξτε γρήγορα και εύκολα την ένταση και τα τραγούδια στο music player, χωρίς να βγάλετε το τηλέφωνο από την τσέπη σας .

 
Το SmartWatch 2 είναι επίσης κομψό και ιδιαίτερα ανθεκτικό στο νερό και στην σκόνη, δίνοντας σας την ελευθερία να το απολαύσετε στη παραλία ή ακόμα και στη βροχή.

Αυξανόμενη αγορά συσκευών «φορέσιμης» τεχνολογίας
Ένας τυπικός χρήστης smartphone ασχολείται με το τηλέφωνό του αρκετές φορές μέσα στη μέρα για να διαβάσει μηνύματα, να δει την ώρα, να αναρτήσει social media updates, να χρησιμοποιήσει τις αγαπημένες του εφαρμογές, να τραβήξει φωτογραφίες, να ακούσει μουσική και να παίξει παιχνίδια. Το SmartWatch 2 καλύπτει αυτήν την ανάγκη προσφέροντας μία βολική συσκευή με οθόνη αφής ώστε να μη χρειάζεται πλέον να βγάζετε το τηλέφωνο από την τσέπη ή την τσάντα σας.

“Η Sony αποτελεί τον ηγέτη στην αγορά των smartwatch** από το 2007 που παρουσιάσαμε το πρώτο μας Bluetooth ρολόι,” δήλωσε ο Stefan K Persson, Διευθυντής των Companion προϊόντων στη Sony Mobile Communications.
 
“Ο ανταγωνισμός τώρα λανσάρει συσκευές πρώτης γενιάς, τη στιγμή που λανσάρουμε τρίτης γενιάς συσκευές, με όλη τη τεχνογνωσία που έχουμε συλλέξει από περισσότερους από μισό εκατομμύριο καταναλωτές, σε συνδυασμό με την πλούσια τεχνογνωσια της Sony.”

“Το μέλλον για τις «φορέσιμες» συσκευές είναι εξαιρετικά λαμπρό με τις έρευνες αναλυτών να προβλέπουν πως 41 εκατομμύρια «έξυπνα» ρολόγια θα έχουν πωληθεί μέχρι το 2016,” συνεχίζει ο Persson. “Διαθέτουμε πάνω από 200 μοναδικές εφαρμογές αφιερωμένες στο Sony SmartWatch με πάνω από ένα εκατομμύριο downloads μέχρι σήμερα και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με το εξαιρετικό δίκτυο προγραμματιστών μας ώστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε ακόμη πιο συναρπαστικές εμπειρίες.”

H καλύτερη τεχνολογία της Sony στο SmartWatch
Αν χρησιμοποιείτε Android, είτε σε smartphone ή σε tablet, το Sony SmartWatch 2 είναι το ιδανικό smartwatch.

Είναι ένας εύκολος και βολικός τρόπος για να ελέγχετε τις ειδοποιήσεις από τον καρπό σας όπως μηνύματα, κλήσεις, emails, Facebook™/Twitter™, ημερολόγιο, ή να το χρησιμοποιήσετε σαν τηλεχειριστήριο για το Walkman™ ή κάποιο άλλο digital media player. Αυτό το ασύρματο αξεσουάρ είναι ιδανικό για να το συνδυάσετε με συσκευές με μεγάλη οθόνη, όπως το πρόσφατα ανακοινωμένο Xperia™ Z Ultra, για περιστάσεις που χρειάζεται διακριτική χρήση.

Το SmartWatch 2 έχει νέες λειτουργίες από το υπάρχον SmartWatch, όπως η συνδεσιμότητα NFC για one-touch pairing, το εκπληκτικό του design και μία σειρά από τεχνολογίες όπως υψηλότερη ανάλυση οθόνης, καλύτερη ορατότητα ακόμα και υπό το φως του ήλιου, μεγαλύτερος χρόνος αναμονής μπαταρίας, φιλικότερο προς το χρήστη περιβάλλον, αυτόνομη λειτουργία ρολογιού και μια μεγάλη σειρά από προ-εγκατεστημένες και προτεινόμενες εφαρμογές.

Όταν δεν είναι συνδεδεμένο με το τηλέφωνο σας, το SmartWatch 2 δουλεύει σαν ένα αυτόνομο ψηφιακό ρολόι. Μπορείτε να διαβάσετε ειδοποιήσεις που έχετε ήδη λάβει, να δείτε την ώρα, να ρυθμίσετε το ξυπνητήρι σας ή ακόμα και να το χρησιμοποιήσετε σαν φακό όταν ψάχνετε για τα κλειδιά σας.

Το SmartWatch 2 μπορεί επίσης να εξατομικευτεί με οποιοδήποτε λουράκι 24mm αλλά και με τα νέα λουράκια ρολογιών Sony, τα οποία θα είναι σύντομα διαθέσιμα για να μπορείτε να εκφράσετε ακόμη περισσότερο το προσωπικό σας στυλ.

Η Sony συνεχίζει να παρουσιάζει νέες τεχνολογίες και διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα NFC αξεσουάρ στην αγορά, από ασύρματα ακουστικά μέχρι ασύρματα ηχεία, τηλεοράσεις, SmartTags και SmartWatch.

Βασικά χαρακτηριστικά του Sony SmartWatch 2

 • Φωτεινότητα οθόνης
 • Η μεγαλυτερη διάρκεια μπαταρίας σε smartpwatch* (με δείκτη ώστε να βλέπετε πότε τελειώνει η μπαταρία)
 • Ανθεκτικό στο νερό (IP57)
 • Εύκολη εγκατάσταση (NFC)
 • Αυτόνομη λειτουργία ψηφιακού ρολογιού
 • Standard καλώδιο micro USB για φόρτιση
 • Παρόμοιο User Interface με εκεινο του Android
 • Μεγαλύτερη οθόνη με υψηλότερη ανάλυση (1.6 ίντσες, 220 x 176 pixels)
 • Υλικά κατασκευής υψηλής ποιότητας (σώμα από αλουμίνιο και λουράκι από ανοξείδωτο ατσάλι)
 • Εκτεταμένη συμβατότητα (είναι συμβατό με τα περισσότερα Android smartphones)
 • Εναλλάξιμα λουράκια – εξατομικεύστε το με οποιοδήποτε λουράκι των 24mm