Νέα

H TELEUNICOM ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ 13ΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ INFO-COM WORLD

Η TeleUnicom για τρίτη συνεχή χρονιά γίνεται χορηγός του 13ου διεθνές Συνέδριου Τηλεπικοινωνιών Info-ComWorld, το οποίο διοργανώνεται από την εταιρεία Smart Press Α.Ε και τα περιοδικά «Κινητή Τηλεφωνία & Τηλεπικοινωνίες» , «Info-Com», «Digital Life» & «Mobile Life».

Το 13ο διεθνές Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών Info-ComWorld πρόκειται να διεξαχθεί την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011 στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Το Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών Info-ComWorld αποτελεί τη σημαντικότερη διοργάνωση στη νοτιανατολική Ευρώπη στο χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών, όπως αυτός έχει διαμορφωθεί, με βάση τις συνεχείς εξελίξεις στο χώρο της ευρυζωνικότητας και της σύγκλισης των τεχνολογιών επικοινωνιών, πληροφορικής και media.

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο καταξιωμένους θεσμούς στην Ελλάδα ο οποίος διοργανώνεται για 13η χρονιά με ιδιαίτερη επιτυχία με τη συμμετοχή δεκάδων Ελλήνων και ξένων ομιλητών και περισσότερους από 2000 συνέδρους.

Η TeleUnicom έχει την χαρά για 3η  συνεχόμενη χρονιά να συμμετέχει ενεργά στο μεγάλο αυτό θεσμό με ένα ενημερωτικό περίπτερο.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί, από το εξειδικευμένο προσωπικό της TeleUnicom, για τις νέες αφίξεις της Sony Ericsson.

Ακόμη θα έχει τη δυνατότητα να δει τις νέες συσκευές Sony Ericsson οι οποίες θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά στο retail, να επεξεργαστεί τις είδη υπάρχουσες XPERIA Smartphone συσκευές και να απολαύσει την εμπειρία και την ποιότητα της Sony Ericsson.