Νέα

H TELEUNICOM ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ 12ΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ INFO-COM WORLD

Η TeleUnicom για δεύτερη συνεχή χρονιά γίνεται χορηγός του 12ου διεθνές Συνέδριου Τηλεπικοινωνιών Info-ComWorld, το οποίο διοργανώνεται από την εταιρεία Smart Press Α.Ε και τα περιοδικά «Κινητή Τηλεφωνία & Τηλεπικοινωνίες» και «Info-Com». Το του 12ου διεθνές Συνέδριου Τηλεπικοινωνιών Info-ComWorld πρόκειται να διεξαχθεί την Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010 στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Το Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών Info-ComWorld αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και πιο καταξιωμένους θεσμούς στην Ελλάδα ο οποίος διοργανώνεται για 12η χρονιά με ιδιαίτερη επιτυχία με τη συμμετοχή δεκάδων Ελλήνων και ξένων ομιλητών και περισσότερους από 2000 συνέδρους.

ΗTeleunicom έχει την χαρά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να συμμετέχει ενεργά στο μεγάλο αυτό θεσμό με ένα ενημερωτικό περίπτερο. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί, από το εξειδικευμένο προσωπικό της TeleUnicom,για τις νέες αφίξεις της Sony Ericsson. Ακόμη θα έχει τη δυνατότητα να επεξεργαστεί τις είδη υπάρχουσες XPERIA Smartphone συσκευές, απολαμβάνοντας την εμπειρία και την ποιότητα της Sony Ericsson.