Η Τeleunicom πρωτοπορεί στο χώρο της τεχνολογίας για περισσότερα από 20 χρόνια & επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε νέες αγορές.

Ποιοί είμαστε

Η Teleunicom, είναι η πρώτη εταιρεία του Ομίλου Εταιρειών Globalsat-Teleunicom, ιδρύθηκε το 1995 και από το ξεκίνημά της δραστηριοποιήθηκε στην διανομή προϊόντων κινητής τηλεφωνίας. Η εικοσαετής εμπειρία της στην αγορά τηλεπικοινωνιών, η εμπορική και τεχνολογική εξειδίκευση των στελεχών της, καθώς και το υψηλό επίπεδο υποστήριξης των συνεργατών της, έχουν ξεχωρίσει την εταιρεία, με αποτέλεσμα να την εμπιστεύονται και να συνεργάζονται μαζί της κορυφαίες εταιρείες του κλάδου των τηλεπικοινωνιών, καθώς και όλες οι γνωστές αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η Teleunicom ξεκίνησε ως ο επίσημος αντιπρόσωπος της Sony Mobile στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά. Από το 2017 είναι ως ο επίσημος διανομέας του brand Huawei στην Ελλάδα, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης της πλήρους γκάμας των προϊόντων τεχνολογίας του brand (smartphones, tablets, laptops, wearables, accessories, IT accessories), διανομής, διαχείρισης της αποθήκης και των αποθεμάτων, καθώς και υπηρεσίες προώθησης των προϊόντων.

Το 2022, η Teleunicom ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Ασιατική εταιρεία TCL για την επίσημη διανομή της πλήρους γκάμας λευκών συσκευών και τηλεοράσεων του brand στην Ελλάδα.

Επιπρόσθετα στο πλαίσιο του στρατηγικού πλάνου διεύρυνσης των δραστηριοτήτων του Ομίλου Globalsat – Teleunicom σε νέες αγορές, η Teleunicom μέσω των θυγατρικών της Retail and more και Anadisis Smart δραστηριοποιείται στους κλάδους λιανικής πώλησης καταναλωτικών αγαθών (food retail), καθώς και ανάπτυξης εξειδικευμένων εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ & machine learning platforms) αντίστοιχα.

Πιο συγκεκριμένα μέσω της Retail and more, υλοποιεί την ανάπτυξη και την επαναλειτουργία των καταστημάτων Carrefour στην ελληνική αγορά. Στόχος της Retail & More είναι η δημιουργία ενός νέου Πανελληνίου δικτύου καταστημάτων με την επωνυμία Carrefour, με διαφορετικά χαρακτηριστικά, τα οποία προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες της κάθε τοπικής και υπερτοπικής αγοράς και προσφέρουν στους καταναλωτές ποιοτικά προϊόντα, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Μέσω της Anadisis Smart, και το brand WinSmart, προσφέρει υπηρεσίες και εφαρμογές στοιχηματικών εργαλείων Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ), βασιζόμενη σε ειδικές στρατηγικές για τον εκάστοτε πελάτη. Πρόσφατα και σε παγκόσμια κλίμακα, λάνσαρε τις πρώτες υπηρεσίες ΑI pre-game και Live Betting. Η WinSmart διαθέτει την πιο πλούσια γκάμα στατιστικών και ιστορικών στοιχείων, που με τους κατάλληλους συνδυασμούς και την σωστή στρατηγική, αποφέρουν προβλέψεις και κερδοφόρες στρατηγικές.