Η TeleUnicom είναι ο επίσημος διανομέας της Huawei στην Ελληνική αγορά.

Ποιοί είμαστε

Η TeleUnicom ιδρύθηκε το 1995 και από το ξεκίνημά της δραστηριοποιήθηκε στην διανομή προϊόντων κινητής τηλεφωνίας. Η εικοσαετής εμπειρία της στην αγορά τηλεπικοινωνιών, η εμπορική και τεχνολογική εξειδίκευση των στελεχών της, καθώς και το υψηλό επίπεδο υποστήριξης των συνεργατών της έχουν ξεχωρίσει την εταιρεία, με αποτέλεσμα να την εμπιστεύονται και να συνεργάζονται μαζί της κορυφαίες εταιρείες του κλάδου των τηλεπικοινωνιών, καθώς και γνωστές αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα και την Κύπρο.

To 2009 υπήρξε κομβική χρονιά για την TeleUnicom, καθώς η μακρόχρονη και επιτυχημένη συνεργασία της με τη Sony Mobile οδήγησε στη εδραίωση της σχέσης ανάμεσα στις δυο εταιρείες, με την TeleUnicom να αποτελεί τον επίσημο και αποκλειστικό αντιπρόσωπό της στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά.

Το 2017 ξεκινάει πολύ δυναμικά για την TeleUnicom , καθώς είναι μια χρονιά νέων συνεργασιών. Τον Ιανουάριο του 2017 η TeleUnicom Cyprus επεκτείνει τη δραστηριότητα της διανομής επώνυμων προϊόντων τεχνολογίας και αναλαμβάνει την διανομή των smartphones και αξεσουάρ τεχνολογίας Huawei στο δίκτυο των πελατών της στην Κυπριακή αγορά.

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία της Teleunicom Cyprus και της Huawei στη διανομή των Huawei smartphones και αξεσουάρ τεχνολογίας στο δίκτυο πελατών της Teleunicom στην Κυπριακή αγορά, η συνεργασία των εταιρειών επεκτείνεται και στην Ελληνική αγορά. Η Teleunicom τον Απρίλιο του 2017 αναλαμβάνει τη διανομή των κορυφαίων προϊόντων της Huawei, smartphones, την πλήρη γκάμα των αξεσουάρ και των tablet και στο δίκτυο πελατών της στην Ελλάδα.

Στόχοι της Τeleunicom μέσα από τις εν γένει συνεργασίες της, είναι η ενδυνάμωση της παρουσίας των brand στο δίκτυο συνεργατών της, η στρατηγική τοποθέτηση των προϊόντων τους, καθώς και η πλήρης υποστήριξη του δικτύου διανομής που διαχειρίζεται η εταιρεία.

Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητο κτίριο έκτασης 2.500m2 στην Ελλάδα ενώ οι εγκαταστάσεις στην Κύπρο περιλαμβάνουν γραφεία, καθώς και αποθήκες. Στρατηγικός στόχος της εταιρείας είναι η ισχυρή και κερδοφόρα ανάπτυξη μέσα από δράσεις που περιλαμβάνουν την επέκταση του δικτύου διανομής των προϊόντων των brands που εκπροσωπεί σε νέες αλυσίδες ηλεκτρονικών ειδών καθώς και σε νέα κανάλια διανομής, τη γεωγραφική εξάπλωση σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου, καθώς και την επέκταση των δραστηριοτήτων της εκτός Ελλάδος, σε γειτονικές αγορές – στόχους.

Μπορείτε να δείτε την αναλυτική παρουσίαση της εταιρείας πατώντας εδώ.