Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ TELEUNICOM – GLOBALSAT

O Όμιλος Εταιρειών Teleunicom – Globalsat με αίσθημα εταιρικής και συλλογικής ευθύνης απέναντι στους υπαλλήλους του Ομίλου, στους συνεργάτες του και στην κοινωνία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα που έχουν δοθεί από τις αρμόδιες Αρχές για την πρόληψη και προστασία  από τον κορωνοϊό COVID-2019.

Επιπλέον με προτεραιότητα την ασφάλεια των εργαζομένων του, έχει δώσει σαφείς και συγκεκριμένες οδηγίες σε ότι αφορά στην τήρηση κανόνων υγιεινής στους χώρους του, στις μετακινήσεις του προσωπικού, στις συναντήσεις στα γραφεία κι έχει προχωρήσει σε προληπτική απολύμανση των εγκαταστάσεών του.

Περαιτέρω, ο Όμιλος, αξιοποιώντας την τεχνολογία, από τη Δευτέρα 16/3 υιοθετεί την εξ’ αποστάσεως εργασία (home office) για το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού του, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην εθνική προσπάθεια για την επιβράδυνση της εξάπλωσης του ιού. Για το προσωπικό που χρειάζεται να βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε τα άτομα να εργάζονται τηρώντας τις οδηγίες και τα μέτρα ασφαλείας.

Η προστασία από τον κορωνοϊό είναι θέμα ατομικής και συλλογικής ευθύνης. Με υπευθυνότητα, ψυχραιμία και σοβαρότητα στηρίζουμε το δύσκολο έργο των αρμόδιων Αρχών και παράλληλα συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στους πελάτες και συνεργάτες μας. 

Ο Όμιλος Εταιρειών Teleunicom-Globalsat

O Όμιλος εταιρείων Teleunicom-Globalsat κατέχει ηγετική θέση στη διανομή κορυφαίων προϊόντων τεχνολογίας στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά. Πιο συγκεκριμένα δραστηριοποιείται στη διανομή προϊόντων κινητής τηλεφωνίας και πληροφορικής, αξεσουάρ τεχνολογίας καθώς και ειδών σπιτιού και μικροσυσκευών, εικόνας και ήχου κλπ. Ό Όμιλος συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές προϊόντων της παγκόσμιας αγοράς, των οποίων τα προϊόντα διαθέτει στην Ελλάδα και την Κύπρο μέσω του δικτύου συνεργατών του. Ενδεικτικά brands που ο Όμιλος αντιπροσωπεύει είναι:  SAMSUNG, HUAWEI, SONY, LENOVO, CELLY, GARMIN, SENCOR, LAMART, YENKEE, SAGE κλπ. Ο Όμιλος συνεργάζεται με όλα τα δίκτυα λιανικής και με όλους τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους σε Ελλάδα και Κύπρο.