Ανακοίνωση συνεργασίας

Η TELEUNICOM είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα της συνεργασία με τη HUAWEI TECHNOLOGIES σε ότι αφορά στην εκπροσώπηση του brand HONOR στην ελληνική αγορά. To HONOR είναι το πρώτο e-brand της HUAWEI, αφού η διάθεσή του στο κοινό πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω online καταστημάτων. Σε αυτό το πλαίσιο, το HONOR στοχεύει να γίνει το πρώτο online smartphone brand στον κόσμο.
Tα Smartphones HONOR είναι ειδικά σχεδιασμένα για αυτούς που η ζωή τους κινείται έντονα γύρω από τον ψηφιακό κόσμο και προσφέρουν τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη τιμή.
H εικοσαετής εμπειρία της TELEUNICOM στην αγορά τηλεπικοινωνιών, η εμπορική και τεχνολογική εξειδίκευση των στελεχών της καθώς και το υψηλό επίπεδο υποστήριξης των συνεργατών της έχουν ξεχωρίσει την εταιρεία, με αποτέλεσμα να την εμπιστεύονται και να συνεργάζονται μαζί της κορυφαίες εταιρείες του κλάδου των τηλεπικοινωνιών καθώς και γνωστές αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα.
Η συμφωνία μεταξύ της TELEUNICOM και της HUAWEI TECHNOLOGIES επισφραγίζει την επιτυχημένη πορεία της TELEUNICOM και δίνει την ευκαιρία στην εταιρεία να επεκτείνει τις δραστηριότητές της μέσω της διάθεσης και υποστήριξης όλης της γκάμας προϊόντων HONOR στην ελληνική αγορά. Η ομάδα της TELEUNICOM θα συνεργαστεί στενά με όλους τους πελάτες της προκειμένου να λανσαριστεί το νέο brand με επιτυχία.
Η TELEUNICOM λανσάρει στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας της τα Smartphone Honor 4C και Honor 7, ενώ η προϊοντική γκάμα θα ενισχυθεί άμεσα και με νέα μοντέλα.

HONOR 7
Οι 7 Αισθήσεις σας

honor logo honor