Νέα

ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ADIDAS & ΤΗΣ TELEUNICOM ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17/10 μεταξύ των συντελεστών της TELEUNICOM BASKETBALL ACADEMY CLUB και της ADIDAS.

Τα υψηλόβαθμα στελέχη της ADIDAS: Jelena Soce, Manager Global sports Marketing, Michele Gherardini, Project Manager Global sports Marketing Basketball και ο κ. Γιώργος Μισιτζής, Head of sports Marketing Area South East,αφιέρωσαν όλη τη μέρα τους για να παρακολουθήσουν τη λειτουργία της Ακαδημίας και να συζητήσουν αναλυτικά με τους ιδρυτές της Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Δημήτρη Ιτούδη, Κώστας Παταβούκα και Γιώργο Ρεγγίνα καθώς και τον Διεθύνοντα Σύμβουλο της TELEUNICOM κ. Βασίλη Παπαδόπουλο.

Αντικείμενο της επίσκεψης και των συζητήσεων ήταν παραπέρα  ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ  TELEUNICOM BASKETBALL ACADEMY CLUB και  ADIDAS  με σκοπό την ανάληψη  πρωτοβουλιών και δράσεων που θα συμβάλουν  ουσιαστικά στην ανάπτυξη του μπάσκετ στις μικρές ηλικίες.

Τα στελέχη της ADIDAS εντυπωσιάστηκαν από τις εγκαταστάσεις που προπονούνται τα παιδιά της Ακαδημίας ,το προπονητικό πρόγραμμα και την οργάνωσή της.

Στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν πρωτοβουλίες που σίγουρα θα ενθουσιάσουν τα μέλη της ακαδημίας  μπάσκετ.