Ολοκλήρωση Συνεργασίας | Teleunicom – Teleunicom B.A.C.

Αθήνα 27/7/2020

Η TeleUnicom Α.Ε. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με την Basketball Academy Club (B.A.C.). Η εταιρεία ήταν σταθερός συνοδοιπόρος των προσπαθειών και των επιτυχιών της Ακαδημίας από το 2008 και στήριξε εμπράκτως τις προσπάθειες της Ακαδημίας, προκειμένου η B.A.C. να χαρίζει στου αθλητές της την εμπειρία των αγώνων, των τουρνουά και όλων των διοργανώσεων.

Η Ακαδημία ως ένδειξη της εκτίμησης της στήριξης της εταιρείας για 11 έτη θα διατηρήσει, τιμής ένεκεν, το όνομα TELEUNICOM B.A.C. στη φανέλα της ομάδας, καθώς με το όνομα αυτό έχει συνδέσει τις μεγάλες της επιτυχίες από την αρχή της ίδρυσής της.

Ο Πρόεδρος της Ακαδημίας, κ. Ρεγγίνας Γιώργος, δήλωσε: «Η στήριξη της εταιρείας Teleunicom όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί αναπόσπαστο κεφάλαιο στην ιστορία της Ακαδημίας. Ευχαριστούμε θερμά την Teleunicom και τον Δ/νων Σύμβουλο της εταιρείας κο Βασίλη Παπαδόπουλο για την αγάπη του για το άθλημα του μπάσκετ, καθώς και για όσα μας προσέφερε. Η συνεργασία μας δεν θα ανανεωθεί για την επόμενη αθλητική περίοδο, αλλά το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για να εκφράσουμε το ευχαριστώ μας στην Teleunicom  είναι να διατηρήσουμε το όνομα της ομάδας αναλλοίωτο.»