ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ XPERIA™ SMARTPHONES

Αθήνα, Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011- Η Sony Ericsson ανακοινώνει ότι στέκεται στο πλευρό του Πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης Παναθηναϊκού με τη σειρά Xperia™ smartphones για την αγωνιστική περίοδο 2011 – 2012. Πλέον οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού θα χρησιμοποιούν τα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα της Sony Ericsson που είναι γνωστά για το ότι συνδυάζουν άψογα τη διασκέδαση και την επικοινωνία.

Η Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός είναι διαχρονικά η μεγαλύτερη δύναμη του μπάσκετ στην Ελλάδα και μια εκ των κορυφαίων ομάδων όλων των εποχών στην Ευρώπη, με μια εντυπωσιακή τροπαιοθήκη που περιλαμβάνει 32 Πρωταθλήματα και 12 Κύπελλα Ελλάδος, 6 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο. Τώρα οι παίκτες του τριφυλλιού θα ζουν τις εμπειρίες αυτές μαζί με τα Xperia™ smartphones που θα δίνουν το παρόν σε κάθε αγώνα της ομάδας στην Ελλάδα και την Ευρώπη στηρίζοντας τους παίκτες του «εξάστερου» στην προσπάθεια τους να κατακτήσουν ακόμη ψηλότερες κορυφές.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη χορηγική συνεργασία των Xperia™ Smartphones με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, παρουσιάστηκε επίσης και το ανανεωμένο Xperia™ VIP lounge του ΟΑΚΑ, ένας χώρος όπου οι επισκέπτες του θα μπορούν να διασκεδάζουν και να ανακαλύπτουν τις δυνατότητες των νέων smartphones της σειράς Xperia™.
 
Ο κ. Γιάννης Γκίκας, Head of ΜU South East Europe & Mediterranean της Sony Ericsson δήλωσε: «Η συνεργασία της εταιρείας μας με την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός σηματοδοτεί την κοινή επιδίωξη για τη διατήρηση της κορυφαίας θέσης που κατέχουν και οι δυο πλευρές στο τομέα τους, κατακτώντας ακόμα υψηλότερους στόχους στο μέλλον. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς, το γεγονός ότι οι αθλητές μιας από τις κορυφαίες Ελληνικές Ομάδες Μπάσκετ, επιλέγουν τα Xperia™  smartphones» .

Ο Διευθυντής Μarketing της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός κ. Ηλίας Κατσογιάννης δήλωσε:  «Καλωσορίζουμε τη Sony Ericsson στη χορηγική μας οικογένεια. Η συνεργασία με μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο αποδεικνύει ότι έστω και σε δύσκολες οικονομικά συγκυρίες, το «brand name» της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός διαθέτει τη δυναμική να προσελκύει μεγάλους συνεργάτες. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί ώστε και τα δύο μέρη να επιτύχουν τους εμπορικούς και επικοινωνιακούς τους στόχους, με απώτερο σκοπό τη διατήρηση της συνεργασίας για πολλά χρόνια».