Στην TeleUnicom ζούμε και εργαζόμαστε στην καρδιά της τεχνολογίας αλλά παράλληλα πιστεύουμε ότι μόνο οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Οι αξίες μας

Στην TeleUnicom, πιστεύουμε ότι ένα κινητό είναι πολύ περισσότερο από μία λίστα με τεχνικά χαρακτηριστικά. Ζούμε και εργαζόμαστε στην καρδιά της τεχνολογίας αλλά παράλληλα σεβόμαστε και τιμούμε τις ανθρώπινες σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Γιατί, τελικά, μόνον οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Βασικές αρχές μας είναι να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας αξιοπιστία, φιλικότητα, αμεσότητα και ευελιξία παρέχοντάς τους ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Στην TeleUnicom:

  • Είμαστε πελατοκεντρικοί: Η πρώτη και πλέον σημαντική αξία μας είναι οι πελάτες και συνεργάτες μας. Σε συνεργασία μαζί τους εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας και τους προσδίδουμε προστιθέμενη αξία.
  • Πιστεύουμε στην ακεραιότητα: Κάθε δραστηριότητά μας οδηγείται από έναν κώδικα ηθικής που διασφαλίζει την αμεροληψία, το σεβασμό και την πλήρη διαφάνεια. Σεβόμαστε τους ανθρώπους μας, τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας.
  • Είμαστε αξιόπιστοι: Είμαστε δίπλα στους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας, κατανοούμε και ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τους και δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας.
  • Είμαστε συνεπείς: Θέλουμε να διακρινόμαστε για τη συνέπειά μας στην κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, την εξέλιξη των προϊόντων μας, την εξέλιξη του προσωπικού μας, και την τήρηση των εταιρικών μας αξιών.