Νέα

Νέες οργανωτικές αλλαγές στην TeleUnicom

O κύριος Αγραφιώτης Κώστας, μετακινείται από την TeleUnicom στη Globalsat και αναλαμβάνει τη θέση του Director of Terminals and Tablets Distribution Business Unit.

O κύριος Αγραφιώτης ήταν Εμπορικός Δ/ντής στην TeleUnicom τα τελευταία 5 χρόνια. Η μακρόχρονη εμπειρία του στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, η επιτυχημένη μέχρι σήμερα συνεργασία του με την TeleUnicom και η πίστη του στο όραμα του Ομίλου θα στηρίξουν και θα ενισχύσουν περαιτέρω το συγκεκριμένο Business Unit της εταιρείας.

Τη θέση του Εμπορικού Δ/ντή στην εταιρεία TeleUnicom, αναλαμβάνει ο κύριος Ποντίκης  Σταύρος.

Ο κύριος Ποντίκης διαθέτει πολυετή εμπειρία στο τομέα των τηλεπικοινωνιών και των πωλήσεων καθώς βρίσκεται στο χώρο από το 2004. Ξεκίνησε την καριέρα του στην εταιρεία Vodafone, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε Key Account Manager στην Ευρωηλεκτρονική του Ομίλου Φουρλή. Από το 2010 βρίσκονταν στη SAMSUNG HELLAS, όπου η τελευταία του θέση ήταν Δ/ντής Πωλήσεων για το Τμήμα Κινητής Τηλεφωνίας.

Ευχόμαστε στον κύριο Ποντίκη πολύ καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και εκτιμούμε ότι με την εμπειρία του και τη θετική του διάθεση θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην περαιτέρω βελτίωση του επιπέδου των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους συνεργάτες μας, καθώς και στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.