ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ TELEUNICOM CUP 2012

 Η TeleUnicom, σε συνεργασία με την Πρότυπη Ακαδημία μπάσκετ TELEUNICOM  BASKETBALL ACADEMY CLUB, ήταν ο αποκλειστικός χορηγός και διοργανωτής του τουρνουά μπάσκετ «TeleUnicom CUP 2012» κατηγορίας παμπαίδων το οποίο διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Με μεγάλη επιτυχία,  σε εορταστική ατμόσφαιρα και μεγάλη παρουσία φιλάθλων ολοκληρώθηκε  χθες το 2 ήμερο τουρνουά μπάσκετ «TeleUnicom CUP 2012». Το τουρνουά διεξάγει 03 & 04 Γενάρη, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ των Εκπαιδευτηρίων Ελληνογερμανική Αγωγή στην Παλλήνη.

Νικητής του τουρνουά αναδείχτηκε η ομάδα μπάσκετ του Γαλατσίου η οποία επικράτησε με σκορ 43 – 40 έναντι της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Ενώ τη 3Η  θέση κατέκτησε η ομάδα basket ZEMUN με σκορ 47 – 38 έναντι της ομάδας μπάσκετ της ΤΕLΕUNICOM B.A.C.

Τη  βράβευση των αθλητών έκαναν οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Δημήτρης Ιτούδης, Κώστας Παταβούκας και Γιώργος Ρεγγίνας καθώς και από το διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας TeleUnicom Βασίλης Παπαδόπουλο.

Μετά  τις απονομές  ακολούθησε  party με  μουσική  και μπουφέ  για τους αθλητές και όλους τους καλεσμένους.

Η TeleUnicom ευχαριστεί όλες τις ομάδες για την συμμετοχή τους και συγχαίρει την ομάδα του Γαλατσίου για την νίκη της στην φετινή διοργάνωση.