ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ TELEUNICOM CUP 2014

Η TeleUnicom / Αποκλειστικό Αντιπρόσωπος Xperia Sony Smartphone , σε συνεργασία με την Πρότυπη Ακαδημία μπάσκετ TELEUNICOM  BASKETBALL ACADEMY CLUB, ήταν ο αποκλειστικός χορηγός και διοργανωτής του τουρνουά μπάσκετ «TeleUnicom CUP 2014» κατηγορίας παμπαίδων.
Το τουρνουά διεξάγει 03 & 04 Γενάρη, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ των Εκπαιδευτηρίων Ελληνογερμανική Αγωγή στην Παλλήνη.

Με μεγάλη επιτυχία,  σε εορταστική ατμόσφαιρα και μεγάλη παρουσία φιλάθλων ολοκληρώθηκε το 3 ήμερο τουρνουά μπάσκετ «TeleUnicom CUP 2014».

Στο φετινό τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 14 ομάδες με 210 αθλητές, ηλικιών από 10 έως 15 ετών, σε γεμάτο γήπεδο, με παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων και τις 3 ημέρες διεξαγωγής του.
 
Η διοργάνωση απέσπασε  τα θετικά σχόλια των ομάδων που συμμετείχαν για την άρτια οργάνωση και διεξαγωγή του.
 
Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές έφυγαν με χρυσό μετάλλιο καθόσον σκοπός του τουρνουά είναι να δίνει κίνητρα στα μικρά παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και το μπάσκετ.
 
Στο τουρνουά παραβρέθηκαν τη 2η μέρα οι παίκτες του Παναθηναϊκού, Γιώργος Διαμαντάκος και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος  που έκαναν και βραβεύσεις των αθλητών.
 
Εκ μέρους της διοργανώτριας  TELEUNICOM τις   βραβεύσεις έκανε η κ. Καλκούνη Κατερίνα, Communication Marketing Manager.

Η εταιρία TeleUnicom ευχαριστεί όλες τις ομάδες για την συμμετοχή τους και συγχαίρει τις ομάδες του Πανιώνιου (κατηγορία 2002), Παναθηναικου (κατηγορία 2000-2001) & Πανιονου (κατηγορία 2003) για την νίκη τους στην φετινή διοργάνωση.