ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ TELEUNICOM CUP 2013

 Η TeleUnicom, σε συνεργασία με την Πρότυπη Ακαδημία μπάσκετ TELEUNICOM BASKETBALL ACADEMY CLUB, ήταν ο αποκλειστικός χορηγός και διοργανωτής του τουρνουά μπάσκετ «TeleUnicom CUP 2013» το οποίο διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Οι κατηγορίες που συμμετείχαν στο φετινό τουρνουά ήταν, η κατηγορία παμπαίδων ( με αθλητές γεννημένους το 1998) & κατηγόρια παμπαίδων Β ( με αθλητές γεννημένους το 1999).

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των παιδιών στο 3 ήμερο τουρνουά μπάσκετ «TeleUnicom CUP 2012» το οποίο ολοκληρώθηκε το Σάββατο 6 Ιανουαρίου με μεγάλη επιτυχία. Το τουρνουά διεξάγει από τις 3 έως 5 Ιανουαρίου, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ των Εκπαιδευτηρίων Ελληνογερμανική Αγωγή στην Παλλήνη.
Νικητής του τουρνουά στην κατηγορία παμπαίδων αναδείχτηκε η ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου η οποία επικράτησε με σκορ 53 – 51 έναντι της ομάδας μπάσκετ του Κρόνου. Ενώ τη 3Η θέση κατέκτησε η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού με σκορ 39 – 21 έναντι της ομάδας μπάσκετ της ΤΕLΕUNICOM B.A.C.

Στην κατηγορία παμπαίδων Β νικητής αναδείχτηκε η ομάδα μπάσκετ  του Παναθηναϊκού  η οποία επικράτησε με σκορ 72 – 41 έναντι της ομάδας μπάσκετ του Ιλισιακού. Τη 3Η θέση κατέκτησε η ομάδα μπάσκετ του Αμύντας με σκορ 48 – 40 έναντι της ομάδας μπάσκετ της ΤΕLΕUNICOM B.A.C.

Η TeleUnicom ευχαριστεί όλες τις ομάδες για την συμμετοχή τους και συγχαίρει τις 2 ομάδες του  Παναθηναϊκού και Πανιωνίου για την νίκη τους στην φετινή διοργάνωση.