ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΜΕ SONY ERICSSON XPERIA™ ACTIVE

 Η TeleUnicom  ανακοίνωσε το Xperia™ active, ένα compact smartphone που απευθύνεται στους λάτρεις του fitness και των σπορ, είναι ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό  (μέχρι και 30 λεπτά στο νερό σε βάθος 1 μέτρου) ενώ είναι και το μοναδικό που περιλαμβάνει ανίχνευση βρεγμένων δαχτύλων προκειμένου το τηλέφωνο να λειτουργεί το ίδιο καλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση. Και φυσικά είναι ένα πλήρες smartphone με την τελευταία έκδοση της πλατφόρμας Android™  2.3, δυνατό επεξεργαστή 1Ghz, φωτογραφική μηχανή 5mp με λειτουργία HD video και οθόνη 3’’ Mobile BRAVIA® Engine για μοναδική ευκρίνεια για να απολαμβάνετε τις φωτογραφίες σας και τα βίντεο όπως τους αξίζει.
 
Επιπλέον, το Xperia™ active περιλαμβάνει προεγκατεστημένες αθλητικές εφαρμογές, που επιτρέπουν στους κατόχους του να κρατούν αρχείο του επιπέδου της φυσικής τους κατάστασης. Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν την ιδανική διαδρομή για προπόνηση με τη χρήση του ενσωματωμένου GPS, του βαρομέτρου και της πυξίδας. Ο καρδιακός ρυθμός και οι παλμοί προβάλλονται στην οθόνη σε πραγματικό χρόνο (χάρη στην ασύρματη τεχνολογία δικτύωσης ANT+), ενώ η εφαρμογή iMapMyFitness καταγράφει τις επιδόσεις μέρα προς μέρα. Επίσης, το Facebook Inside Xperia™ επιτρέπει στους καταναλωτές να μοιράζονται την πρόοδο τους και τις εμπειρίες τους με φίλους.

Η διάσημη τενίστρια και fitness icon Maria Sharapova, νικήτρια σε τρία τουρνουά grand slam στην καριέρα της, προτιμάει το Xperia™ active που ταιριάζει στον τρόπο ζωής της. Όπως είπε η ίδια: «Λατρεύω αυτό το smartphone γιατί καλύπτει απόλυτα τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές μου ανάγκες. Με κρατάει σε επαφή με τους φίλους μου όσο ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο για τα επαγγελματικά τουρνουά και καταγράφει τη φυσική μου κατάσταση εντός και εκτός γηπέδου».