Καλή χρονιά σε όλους τους αθλητές της Teleunicom BAC

Το Σάββατο 4/3/2017 η TeleUnicom BAC πραγματοποίησε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Ελληνογερμανικής Αγωγής την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Κώστας Παταβούκας. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν όλοι οι αθλητές του συλλόγου με τις οικογένειές τους, καθώς επίσης και μέλη του προπονητικού επιτελείου. Επίσημος προσκεκλημένος στην εκδήλωση ήταν ο ‘το διαμάντι του Ελληνικού μπάσκετ’ Δημήτρης Διαμαντίδης. Ο ‘3D’ αφού ευχήθηκε Καλή Χρονιά σε όλους τους αθλητές της ακαδημίας δήλωσε: «Να γίνετε καλοί άνθρωποι, καλοί χαρακτήρες, σωστοί αθλητές. Δεν έχει σημασία αν θα κερδίζετε συνέχεια, ούτε αν θα φτάσετε να παίζετε σε μεγάλες ομάδες και να διεκδικείτε τρόπαια. Το πιο σημαντικό είναι να γινόμαστε όλοι καλύτεροι άνθρωποι και καλύτεροι φίλαθλοι. Οι γονείς να στηρίζετε τα παιδιά σας και οι προπονητές να ξέρετε πως επιτελείτε ένα πολύ σημαντικό έργο. Σας εύχομαι υγεία και επιτυχίες». Ο κ. Βασίλης Παπαδόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας TeleUnicom – βασικός χορηγός της BAC, αφού απέμεινε στον Δημήτρη Διαμαντίδη τιμητικό βραβείο για την προσφορά του στον Ελληνικό αθλητισμό, δήλωσε σε όλους τους παρευρισκόμενους: «Σας ευχαριστούμε πολύ που εμπιστεύεστε τα παιδιά σας σε μας. Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς στο έργο που έχουμε αναλάβει, έχοντας τη δική σας συμπαράσταση στη δουλειά των ανθρώπων της Ακαδημίας και του κ. Παταβούκα. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να βοηθάμε αυτή την προσπάθεια και πιστεύουμε ότι θα συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια, παρά τις αντιξοότητες της εποχής, με γνώμονα πάντα την αθλητική παιδεία των παιδιών σας, που είναι και δικά μας παιδιά».

Ο πρόεδρος της ακαδημίας, Γιώργος Ρεγγίνας με τη σειρά του, τίμησε τον κ. Σταύρο Σάββα, ιδιοκτήτη και διευθύνοντα σύμβουλο της Ελληνογερμανικής Αγωγής για την συμπαράσταση και τη συνεργασία των δύο πλευρών. Στην εκδήλωση προβλήθηκαν και μαγνητοσκοπημένα μηνύματα των Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Ιτούδη, συνιδρυτών της TeleUnicom BAC, οι οποίοι λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσαν να παραβρεθούν στην εκδήλωση.

Μία πολύ ιδιαίτερη και χαρούμενη στιγμή ήταν όταν η ομάδα Παίδων  της TeleUnicom BAC, προσκλήθηκε στο βάθρο προκειμένου ο Δημήτρης Διαμαντίδης να την συγχαρεί για το περσινό της επίτευγμα – την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στα Τρίκαλα, καθώς επίσης και να μοιράσει αναμνηστικά δώρα.

Η εκδήλωση τελείωσε με  την κλήρωση των δώρων προς τους αθλητές της TeleUnicom BAC, τα οποία ήταν:

  • 3 smartphones Sony Xperia – προσφορά της εταιρίας TeleUnicom
  • 2 smartphones Samsung – προσφορά της εταιρίας Globalsat
  • 4 μπάλες μπάσκετ
  • 1 διαδρομή για Go Karts – προσφορά της εταιρίας Kartland Παλλήνης
  • 1 βόλτα με Ferrari σε πίστα – προσφορά της εταιρίας Kartland Παλλήνης