Η TeleUnicom BAC Πρωταθλήτρια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων

Η εταιρία TeleUnicom – Μέγας Χορηγός του Basketball Academy Club (BAC) –  απευθύνει τα θερμά της συγχαρητήρια στους νέους αθλητές της TeleUnicom BAC καθώς και στο προπονητικό team για την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων. Στο όγδοο έτος λειτουργίας της, η Ακαδημία κατακτά για πρώτη φορά τον τίτλο του πρωταθλητή στη διοργάνωση του Πανελλαδικού Πρωταθλήματος Παίδων. Το τμήμα μέχρι στιγμής παρουσιάζει μια εξαιρετική εικόνα σημειώνοντας ήδη την κατάκτηση του πρωταθλήματος Παίδων ΕΣΚΑ (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής), τον Απρίλιο 2016. Φέτος, η επιτυχία της 1ης θέσης στο πρωτάθλημα επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την σπουδαία δουλειά που εκτυλίσσεται στην TeleUnicom BAC όλα αυτά τα χρόνια από όλους.

Με προπονητή τον Κώστα Παταβούκα, η TeleUnicom BAC κατάφερε να επιβληθεί με σκορ 62 – 47 της Ασπίδας Ξάνθης στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος που έλαβε μέρος στα Τρίκαλα. Η TeleUnicom BAC διατήρησε σταθερό προβάδισμα καθ ‘όλη τη διάρκεια του αγώνα αποδεικνύοντας έτσι τις υψηλές τεχνικές της ικανότητες. Η συστηματική δουλειά που στόχο έχει την ουσιαστική προετοιμασία και εκμετάλλευση του ταλέντου όλων των παιδιών ξεχωριστά, οδήγησε σε αυτήν την αξιοσημείωτη νίκη. Σημαντική διάκριση μάλιστα έλαβε ο παίχτης της Ακαδημίας, Νίκος Αρσενόπουλος, ο οποίος ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίχτης της διοργάνωσης.

Η κατάταξη του πρωταθλήματος κατέληξε με την TeleUnicom BAC στην πρώτη θέση, στη δεύτερη ο Προμηθέας, στην τρίτη ο Πανιώνιος, τέταρτος ο Άρης, πέμπτη η Ασπίδα Ξάνθης και στην έκτη θέση ο ΟΦΗ. Ο διεθνούς φήμης προπονητής του μπάσκετ και ένας από τους βασικούς ιδρυτές της Ακαδημίας Αθηνών, Δημήτρης Ιτούδης, απέδωσε τα συγχαρητήριά του σε όλους όσους αποτέλεσαν κομμάτι αυτού του θριάμβου, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Μπράβο #BAC ACADEMY ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. Συγχαρητήρια σε όλους σας. Παίκτες, Προπονητές, Staff.»

1 2