Νέα

Η SONY MOBILE KAINOTOMEI ME THN ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ CES

Η Sony Mobile Communications (Sony Mobile) ανακοίνωσε μια σειρά νέων προϊόντων και καινοτομιών που βασίζονται στην ισχυρή δυναμική που αποκτήθηκε με τα Xperia smartphones κατά τη διάρκεια του 2013, θέτοντας έτσι πιο ψηλά τον πήχη για το 2014.

«Πέρυσι καταφέραμε να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο έχει η Sony στα premium προϊόντα μας», δήλωσε ο  Kunimasa Suzuki, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος  της Sony Mobile. «Αυτό καταδεικνύει τη δέσμευσή μας να υπερέχουμε στη μοναδική εμπειρία του χρήστη της Sony. Η δίψα μας για την καινοτομία και η επιθυμία μας να ξεπεράσουμε τα συμβατικά όρια, φέρνει πρωτοποριακά προϊόντα που βελτιώνουν πραγματικά τον τρόπο ζωής των καταναλωτών».

Xperia Z1 Compact – Η καλύτερη κάμερα του κόσμου σε ένα compact smartphone1
Το Xperia Z1 Compact  δανείζεται τη δύναμη και τα premium χαρακτηριστικά του Sony Xperia Z1, δημιουργώντας μια compact συσκευή η οποία χωράει στην παλάμη του χεριού σας. Σχεδιασμένο για όσους θέλουν μια μίνι εκδοχή αλλά χωρίς συμβιβασμούς σε σχέση με τη ναυαρχίδα, τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν:  Τις κορυφαίες τεχνολογίες κάμερας της Sony  “G Lens”, “Exmor RS for mobile” και “BIONZ for mobile”. Οθόνη υψηλής ποιότητας 4.3 ίντσες, TRILUMINOS™ HD display και X-Reality™ for mobile. Ανθεκτικό σχεδιασμό (IP55/IP58) στη σκόνη και στο νερό. Γρηγορότερο επεξεργαστή και ένα ευρύ φάσμα από ‘one-touch’ αξεσουάρ.
Διατίθεται σε μια σειρά ζωντανών χρωμάτων όπως το λάιμ και το ροζ, με ένα στέρεο πλαίσιο αλουμινίου, κάνοντας τη συσκευή όμορφη και ανθεκτική. Για όσους επιθυμούν να ξεφύγουν από άλλα λειτουργικά συστήματα – ή για όσους θέλουν να εξασφαλίσουν ότι το περιεχόμενο, οι εφαρμογές και οι επαφές τους θα μεταφερθούν από τη μία συσκευή στην άλλη- το Xperia Transfer Mobile παρέχει απλό συγχρονισμό από τηλέφωνο σε τηλέφωνο.

Xperia Z1S –  Το αδιάβροχο2 smartphone με κορυφαία τεχνολογία στην κάμερα λανσάρεται αποκλειστικά από την T-Mobile στις ΗΠΑ
Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα του Xperia Ζ, η Sony ανακοίνωσε επίσης τη νεότερη ναυαρχίδα στην κατηγορία των smartphones στις ΗΠΑ, το Xperia Z1S     το οποίο θα διατίθεται αποκλειστικά από την T-Mobile.

Ένα συναρπαστικό όραμα για έξυπνη εμπειρία που μπορεί να φορεθεί από το χρήστη
H Sony υπογραμμίζει επίσης τη δέσμευσή της στην ταχέως εξελισσόμενη αγορά της wearable τεχνολογίας. Εκτός από τα smartphones, η Sony οραματίζεται  τη SmartWear εμπειρία   – μια επερχόμενη νέα σειρά προϊόντων SmartWear, με τα Xperia smartphones και μια νέα Lifelog εφαρμογή. Αντιπροσωπεύοντας την ευελιξία, το πρώτο προϊόν της σειράς είναι το “SmartBand”, το οποίο σας βοηθάει να οργανώσετε την καθημερινότητά σας με την βοήθεια της εφαρμογής Lifelog. Οι χρηστές μπορούν να κάνουν ανάδρομη στο παρελθόν, να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες που τους δίνει το παρόν και να πλανάρουν το μέλλον.
Η ζωή είναι κάτι περισσότερο από τον αριθμό των βημάτων που κάνετε – Η εμπειρία SmartWear είναι συναίσθημα όσο και κίνηση, ψυχαγωγία και ενημέρωση, πώς αισθάνεστε και τι κάνετε. Σχετίζεται δηλαδή με την κίνηση και την συγκίνηση. Και, με το ανοιχτό λογισμικό και hardware, η Sony δημιουργεί νέες συνεργασίες με σκοπό να προσφέρει  περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Η Sony είναι ήδη ηγέτης στην κατηγορία «φορέσιμης» τεχνολογίας, με την πρόσφατη κυκλοφορία του SmartWatch 2, μια κομψής και ικανής συσκευής η οποία λειτουργεί με συσκευές Android όλων των κατασκευαστών και της οποίας οι πωλήσεις έχουν ξεπεράσει  κάθε προσδοκία. Η Sony ανακοίνωσε επίσης και άλλες εφαρμογές και αναβαθμίσεις για το SmartWatch 2 καταλήγοντας σε ένα σύνολο πάνω από 300 εφαρμογές, με πολλές ακόμα να ετοιμάζονται από developers χάρη στην ανοιχτή πλατφόρμα που το υποστηρίζει.

Η Sony, τέλος, ανακοινώνει μια νέα προσθήκη στην οικογένεια των 132 προϊόντων που υποστηρίζουν NFC με το νέο  ‘one-touch’ pairing Stereo Bluetooth headset σε ένα κομψό και αδιάβροχο λουράκι που φοριέται στο λαιμό. Το SBH-80 υποστηρίζει NFC, HD Voice και aptX, και διαθέτει χαρακτηριστικά που σας επιτρέπουν να  απολαμβάνετε τη μουσική σας καθώς και το χειρισμό hands-free για τις κλήσεις σας.

1 Προδιαγραφές που επαληθεύονται από την υπηρεσία SpecTRAX της Strategy Analytics, από τις 25 Οκτωβρίου 2013. Ως Compact Smartphone ορίζονται από την Strategy Analytics όλες οι συσκευές με μέγεθος οθόνης μικρότερο από 4.5 ίντσες.

2 Σύμφωνα με τα πρότυπα IP55 και IP58, το Xperia Z1 Compact προστατεύεται από την είσοδο σκόνης και είναι αδιάβροχο. Υπό την προϋπόθεση ότι όλες οι θύρες και τα καλύμματα είναι καλά κλειστά, το τηλέφωνο (α) προστατεύεται από νερό χαμηλής πίεσης από κάθε δυνατή κατεύθυνση σύμφωνα με το πρότυπο IP55 και βi) μπορεί να παραμείνει 1,5 μέτρα κάτω από την επιφάνεια γλυκού νερού έως 30 λεπτά, σύμφωνα με το πρότυπο IP58. Το τηλέφωνο δεν έχει σχεδιαστεί για να επιπλέει ή να λειτουργεί βυθισμένο έξω από τις προϋποθέσεις  που ορίζουν τα πρότυπα IP55 ή IP58, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε ακύρωση της εγγύησης της συσκευής.