Νέα

Η Sony Mobile επιταχύνει μέσα στο 2014 και συνεχίζει να προσφέρει τις καλύτερες τεχνολογίες της Sony

 •    Οι νέες premium συσκευές Xperia™ Z2 και Xperia™ Z2 Tablet και το μεσαίας κατηγορίας Xperia™ M2 φέρνουν τις καλύτερες τεχνολογίες και το περιεχόμενο της Sony σε περισσότερους καταναλωτές από ποτέ
•    Εμπειρία SmartWear: Αποκάλυψη της εφαρμογής Lifelog και του SmartBand SWR10
•    #XperiaDetails – Η πιο τολμηρή καμπάνια της Sony Mobile

Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου 2014, Mobile World Congress (MWC) Βαρκελώνη  – Με θεμέλιο τις επιτυχίες της προηγούμενης χρονιάς, ο Kunimasa Suzuki, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sony Mobile Communications, προβλέπει ένα κομβικό 2014: μεγαλύτερο, τολμηρότερο, καλύτερο.

«Η ψυχαγωγία είναι στο πνεύμα της Sony. Πιστεύουμε ότι υπάρχει μια σαφής διαφορά μεταξύ του να έχεις και του να ζεις εμπειρίες», δήλωσε ο Kunimasa Suzuki. «Αυτή η αντίληψη εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας – το 2014 έχουμε αφιερωθεί στο να συνδυάσουμε την καλύτερη τεχνολογία με το καλύτερο περιεχόμενο της Sony και να τα πάμε ένα βήμα παραπέρα για να δημιουργήσουμε μοναδικές, υποβλητικές, άνευ προηγουμένου εμπειρίες για τους χρήστες».

Xperia Z2 – Η καλύτερη φωτογραφική μηχανή και βιντεοκάμερα σε ένα αδιάβροχο smartphone στον κόσμο1

Το αποκορύφωμα της καινοτομίας της εταιρείας, και η τελευταία προσθήκη στην premium σειρά Z, το Xperia Z2 είναι το καλύτερο αδιάβροχο premium smartphone που έχει κατασκευάσει ποτέ η Sony. Συνδυάζει τις τεχνολογίες φωτογραφίας και λήψης βίντεο της Sony, τη βραβευμένη οθόνη TRILUMINOS™ Display for mobile με Live Colour LED, την πρώτη τεχνολογία ψηφιακής εξουδετέρωσης θορύβου σε smartphone2 και τον καθιερωμένο σχεδιασμό OmniBalance.

Η νέα λειτουργία εγγραφής βίντεο απαθανατίζει τις αναμνήσεις σας σε εκπληκτικά λεπτομερή ανάλυση 4K ενώ η σταθεροποίηση εικόνας SteadyShot™ εξασφαλίζει ότι τα πλάνα σας μένουν σταθερά και διαυγή, ακόμη και αν περπατάτε.

Το Xperia Z2 κυκλοφορεί παγκοσμίως το Μάρτιο 2014 και στην Ελληνική αγορά αναμένεται τον Απρίλιο.

Xperia Z2 Tablet – Η λεπτότερη και ελαφρύτερη αδιάβροχη ταμπλέτα στον κόσμο3
Συνεχίζοντας στην επιτυχημένη παράδοση των βραβευμένων ταμπλετών Xperia Z, η Sony παρουσίασε το Xperia Z2 Tablet, το αποκορύφωμα της καινοτομίας στις ταμπλέτες.

Προσφέροντας τις περισσότερες από τις συναρπαστικές δυνατότητες του Xperia Z2, το Xperia Z2 Tablet διαθέτει οθόνη TRILUMINOS™ Display for mobile με Live Colour LED και τεχνολογία ψηφιακής εξουδετέρωσης θορύβου για οπτικές και ακουστικές ψυχαγωγικές εμπειρίες χωρίς συμβιβασμούς.

Από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του θα υποστηρίζεται από ένα πλήθος πρωτοποριακών αξεσουάρ, όπως τα BSC10 Bluetooth® Speaker dock με Magnetic Charging Pad και BRH10 Bluetooth® Remote με Handset Function, τα οποία εμπλουτίζουν την εμπειρία παρακολούθησης ταινιών και τα παιχνίδια.

Το Xperia Z2 Tablet κυκλοφορεί παγκοσμίως το Μάρτιο 2014 και στην Ελληνική αγορά αναμένεται τον Απρίλιο.

XperiaTM M2 – Η καλύτερη τεχνολογία σε smartphone της κατηγορίας του4
Ενισχύοντας την δέσμευση της εταιρείας να παραδίδει την κορυφαία τεχνολογία smartphone σε όσο το δυνατόν περισσότερους καταναλωτές, το ταχύτατο Xperia M2 προσφέρει τις premium εμπειρίες της Sony. Σχεδιασμός OmniBalance, υψηλής ευκρίνειας κάμερα 8MP με αισθητήρα εικόνας Exmor RS™ for mobile, εκπληκτικές επιδόσεις επεξεργαστή, συνδεσιμότητα 4G LTE και μπαταρία μακράς διάρκειας, όλα σε ένα smartphone μεσαίας κατηγορίας.

To Xperia M2 κυκλοφορεί παγκοσμίως τον Απρίλιο 2014 και στην Ελληνική αγορά αναμένεται το Μάιο.

Εμπειρία SmartWear – SmartBand SWR10 και νέα εφαρμογή Lifelog διαθέσιμα τον Μάρτιο 2014
Έχοντας κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην έκθεση CES, το SmartBand SWR10 είναι το πρώτο προϊόν στα πλαίσια του οράματός μας για την Εμπειρία SmartWear – μια νέα εμπειρία για το χρήστη που βασίζεται σε τρεις βασικούς πυλώνες: Lifelogging, “Wearing smart” και “Life tools”.

Πρόκειται για μια διαφορετική πρόταση που εκτείνεται πέρα από την παρακολούθηση της εξάσκησης και της φυσικής κατάστασης. Η Εμπειρία SmartWear θεμελιώνεται στην καταγραφή της καθημερινής ζωής, ψυχαγωγίας και κοινωνικών δραστηριοτήτων, με ένα ζωντανό και χρήσιμο τρόπο – οι χρήστες θα μπορούν να αναλογιστούν για το παρελθόν, να εκμεταλλευτούν στο έπακρο το παρόν και να προγραμματίσουν για το μέλλον.

Το SmartBand και η εφαρμογή Lifelog θα γίνουν διαθέσιμα από το Μάρτιο 2014 σε περισσότερες από 60 αγορές παγκοσμίως.

Η Sony αποκάλυψε ότι το SmartBand, μαζί με το SmartWatch 2, θα είναι τα επίσημα αξεσουάρ smartphone για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου FIFA 2014. Αμφότερα θα διατίθενται σε ένα εύρος διαφορετικών χρωμάτων για κάθε προτίμηση, ενώ μέσω του Xperia Lounge θα γίνει διαθέσιμη μια νέα εφαρμογή που θα επιτρέπει στους φιλάθλους λαμβάνουν ειδοποιήσεις και να παραμένουν ενημερωμένοι για όλες τις εξελίξεις καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

#XperiaDetails – Παγκόσμια διαφημιστική εκστρατεία
Η Sony Mobile γιόρτασε την ανακοίνωση του Xperia Z2 αποκαλύπτοντας το #XperiaDetails.

Η καμπάνια επικεντρώνει σε ένα φιλμ 90 δευτερολέπτων που παρουσιάζει μια μέρα από τη ζωή του Γάλλου χορευτή και χορογράφου Jeremié Bélingard.

Εκτός από το βίντεο των 90 δευτερολέπτων, τις επόμενες εβδομάδες θα κυκλοφορήσουν πέντε βινιέτες 30 δευτερολέπτων που θα εξηγούν αναλυτικότερα τις βασικές εμπειρίες που θα προσφέρει στο χρήστη το Xperia Z2. Η ψηφιακή εξουδετέρωση θορύβου, η οθόνη TRILUMINOS™ Display for mobile με Live Colour LED, η λήψη βίντεο 4K, η στεγανότητα και η Εμπειρία SmartWear θα παρουσιαστούν μέσα από την αλληλεπίδραση του Bélingard με το Xperia Z2.

Δείτε για πρώτη φορά τη νέα καμπάνια Xperia™ Z2 της Sony στο κανάλι της Sony Mobile στο YouTube (link).

Για τα τελευταία νέα, απόψεις και πληροφορίες σχετικά με το #SonyMWC ακολουθήστε το @SonyMobileNews.


1 Το Xperia™ Z2 είναι αδιάβροχο smartphone (σύμφωνα με τα πρότυπα IP55/58††) και διαθέτει κάμερα 20.7MP με δυνατότητα λήψης βίντεο 4K. Τα χαρακτηριστικά έχουν επιβεβαιωθεί από την υπηρεσία Strategy Analytics’ SpecTRAX από τις 21 Φεβρουαρίου 2014. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.sonymobile.com/testresults/.

2 Απαιτούνται συμβατά ακουστικά. Το Xperia™ Z2 διαθέτει μοναδική ψηφιακή τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου (DNC) βελτιστοποιημένη για χρήση σε συνδυασμό με τα ανάλογα DNC ακουστικά της Sony (πωλούνται ξεχωριστά). Τα χαρακτηριστικά έχουν επιβεβαιωθεί από την υπηρεσία Strategy Analytics’ SpecTRAX από τις 29 Ιανουαρίου 2014.

3 Tαμπλέτες με μέγεθος οθόνης 8 ιντσών και άνω. Το Xperia™ Z2 Tablet είναι αδιάβροχο (σύμφωνα με τα πρότυπα IP55/58††). Τα χαρακτηριστικά έχουν επικυρωθεί από την Strategy Analytics’ SpecTRAX service από τις 21 Φεβρουαρίου 2014. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.sonymobile.com/testresult. Σύμφωνα με τα πρότυπα IP55 και IP58, το Xperia™ Z2 Tablet προστατεύεται από την είσοδο σκόνης και είναι αδιάβροχο. Δεδομένου ότι όλες οι θύρες και τα καλύμματα είναι καλά κλεισμένα, η συσκευή (i) προστατεύεται από ρεύματα νερού χαμηλής πίεσης από όλες τις δυνατές κατευθύνσεις, σύμφωνα με το πρότυπο IP 55, και/ή (ii) μπορεί να παραμείνει 1,50 μέτρα κάτω από την επιφάνεια γλυκού νερού για περισσότερο από 30 λεπτά, σύμφωνα με το πρότυπο IP58.

4 Η κατηγορία αυτή προσδιορίζεται από την Strategy Analytics ως όλα τα 4G smartphones με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης μικρότερη από 220 Ευρώ κατά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας τους στην αγορά παγκοσμίως. Το XperiaTM M2 διαθέτει οθόνη qHD 4.8 ιντσών. Τα χαρακτηριστικά του XperiaTM M2 επικυρώθηκαν έναντι όλων των άλλων συσκευών της ίδιας κατηγορίας. Πηγή: Strategy Analytics’ SpecTRAX and PriceTRAX services, 29 Ιανουαρίου 2014. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.sonymobile.com/testresults/.