ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ XPERIA™ 2011 ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ ANDROID GINGERBREAD 2.3.4

 Η TeleUnicom ανακοινώνει μία ολοκληρωμένη αναβάθμιση της σειράς Xperia™ του 2011, με νέες λειτουργίες και εφαρμογές, από τον Οκτώβρη του 2011. Οι καταναλωτές με smartphones Xperia™ 2011 θα επωφεληθούν από βελτιστοποιήσεις στην εφαρμογή Facebook inside Xperia™ καθώς και από τις λειτουργίες 3D για τη φωτογραφική μηχανή. Η αναβάθμιση επίσης θα επιτρέψει στους καταναλωτές να επωφεληθούν απ’ όλες τις λειτουργίες της πλατφόρμας Android Gingerbread, συμπεριλαμβανομένου του Google Talk με Video Chat .

Η μοναδική εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης που προσφέρει η Sony Ericsson μέσω του Facebook inside Xperia™ έχει βελτιστοποιηθεί, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες των Xperia™ να κάνουν «like», να μοιράζονται και να ανακαλύπτουν το Facebook πιο γρήγορα, πιο απλά και διαδραστικά. Οι νέες λειτουργίες αποσκοπούν στο να κάνουν την ψυχαγωγία ακόμα πιο διαδραστική, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να μοιράζονται και να ανακαλύπτουν εφαρμογές και παιχνίδια με φίλους μέσω του Facebook.

Οι τελευταίες βελτιστοποιήσεις της φωτογραφικής μηχανής από τη Sony ενσωματώνουν νέα τεχνολογία 3D sweep panorama, η οποία επιτρέπει τρισδιάστατη προβολή των φωτογραφιών συνδέοντας τη συσκευή στην έξοδο HDMI μιας 3D τηλεόρασης.